Over Bluegrip

Bluegrip is al meer dan 30 jaar het huismerk van Klemko Techniek B.V. De hoogwaardige kwaliteit van het stripgereedschap komt mede door het gebruik van Duits staal in combinatie met de ergonomische handgrepen die je van Bluegrip kent.

Kwaliteitsgereedschappen
Vakkundige installateurs en monteurs gebruiken kwaliteitsgereedschappen uit ons uitgebreide assortiment. Te gebruiken voor het krimpen van on- en geïsoleerde kabelschoenen, adereindhulzen en telematica connectoren. Ook voor knip- en striptangen en gereedschappen. Wij werken samen met en distribueren ook de volgende merken: Rennsteig (knip-, strip en krimpgereedschappen), Pressmaster (strip- en krimpgereedschappen) en Marvel (Knip- strip- en krimpgereedschappen).

Onderdeel van Klemko Elektrotechniek
Klemko Techniek B.V. is een Nederlands familiebedrijf dat sinds oprichting in 1946 voornamelijk actief is op de Nederlandse markt met slimme innovatieve hoogwaardige elektrotechnische producten. Met de formules Klemko, Maskate en Panflex bouwen we weloverwogen aan een breed scala producten om iedere klant een fan te maken. Met altijd één doel voor ogen:

De installateur sneller, efficiënter en slimmer te laten werken op een laagdrempelige manier.

Vanuit deze filosofie helpen wij onze klanten steeds een stap verder, waarbij Klemko Techniek B.V. zich met de merken Lumiko en Bluegrip richt op o.a. ledverlichting, sensoren, aansluittechniek en bevestigingstechnieken. Maskate B.V. levert met de merken Mepac en Canalit onder andere leiding- en aircokanalen, spijker- en plugclips en klembeugels. Met deze innovatieve installatiematerialen heeft Klemko Holding een breed scala producten in het assortiment.

Waarom doen we het?
We doen het omdat we er plezier in hebben. Omdat we ervaren dat het werkt. In teamverband met de collega’s samen elke dag er een sport van maken om ideeën van installateurs om te kunnen zetten tot gebruiksvriendelijke, tijdbesparende producten. Die we daarna als nieuw product kunnen introduceren en die kunnen uitgroeien tot succesvolle producten van de merken KLEMKO, LUMIKO, BLUEGRIP, CANALIT , MEPAC en PANFLEX.

Met installateurs, door installateurs, voor installateurs